Tyve kom til kort i Aars og Aalestrup

Anmeldelserne fortsætter med at indløbe efter indbrudsturné i Vesthimmerland

Kim Juhl Andersen
Skadefryd er ingen synd, når det handler om kriminelle elementer. Hverken på Markdiget i Aalestrup eller på Svalevej og Møllevang i Aars fik indbrudstyvene tidligere i denne uge udbytte af deres anstrengelser. Arkivfoto
Aars 19. juli 2012 11:28

VESTHIMMERLAND: Anmeldelserne fortsætter med at indløbe hos Himmerlands Politi, efter at en - tilsyneladende særdeles aktiv - tyvebande tidligere på ugen var på spil i det vesthimmerlandske.

Onsdag kunne nordjyske.dk berette om i alt villaindbrud i Aars, Aalestrup og Løgstør, og i løbet af det seneste døgn er yderligere tre indbrudsanmeldelser kommet til.
På Svalevej i Aars har der været ubudne gæster på spil i tidsrummet fra lørdag morgen til tirsdag aften kl. 22.
De pågældende forsøgte at skaffe sig adgang til en villa gennem et badeværelsesvindue - men tilsyneladende uden at have synderligt held med forehavendet.
Så gik det straks bedre på Møllevang i Aars. Her lykkedes det i det mindste tyvene at komme ind ved at afliste en rude i en terrassedør, men heller ikke her fik gerningsmændene tilsyneladende noget udbytte af anstrengelserne. Husets gemmer er blevet gennemrodet - men øjensynligt uden, at tyvene faldt over noget af interesse.
Heller ikke på Markdiget i Aalestrup var der gevinst for indbrudstyvene.
Noget kunne tyde på, at tyvene er blevet forstyrret under ”arbejdet”, og at de derfor har valgt at fordufte fra gerningsstedet med uforrettet sag.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...