Tyve plyndrer igen Bjarne Riis' cykelhold

Team Virtu Cycling har fået frastjålet 12 cykler ved et indbrud i en varevogn natten til søndag.

Bjarne Riis' cykelhold, Team Virtu Cycling, har fået en kedelig optakt til U23-DM, der søndag bliver kørt på vejene i og omkring Esbjerg.

Natten til søndag blev bagsmækken på holdets varevogn brudt op af ukendte gerningsmænd, der stak af med blandt andet 12 cykler.

- Det er på alle måder en slem forskrækkelse, vi får her til morgen. Selvom det er sket før i historien, at cykelhold bliver bestjålet, rammer det alligevel som et slag i ansigtet, siger sportsdirektør Daniel Foder i en pressemeddelelse.

- Sikkerhedsprocedurerne er i forvejen skærpede, og vi er opmærksomme.

- Men tyvene har formået at skubbe lastbilen ud fra forhindringen bagved bilen, og dermed kunne de brække bagsmækken op og komme ind til vores materiel, forklarer han.

Det er blot et år, siden samme hold var udsat for et lignende tyveri, mens holdet overnattede på en kro ved Aars.

Ved den lejlighed stak tyvene af med cykler til en værdi af omkring en million kroner og tvang holdet til afbud til Skive Løbet.

Så galt går det dog ikke denne gang. Team Virtu Cycling forventer med hjælp fra de øvrige hold at stille til start i talenternes DM søndag.

- Nu må vi ud og spørge pænt om lov for at låne cykler hos de andre mandskaber, og heldigvis er alle solidariske og forsøger at hjælpe, hvor de kan.

- Tyveriet er naturligvis politianmeldt, og vi håber på en hurtig opklaring, men vi frygter, at cyklerne allerede er ude af landet, siger Daniel Foder.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.