Tyve tømte pengekasser efter Knæk Cancer-event

Indbrudstyve udnyttede, at der var samlet penge ind ved arrangement

Politiet i Nordjylland har modtaget anmeldelse om et indbrud i parkhuset i Fruerlundparken. Arkivfoto
Indbrud 8. oktober 2018 09:28 - Opdateret 8. oktober 2018 11:24

ØSTER HURUP: To pengekasser blev tømt for indhold ved et indbrud i parkhuset i Fruerlundparken, Øster Hurup i Mariagerfjord Kommune, som lørdag var ramme om et Knæk-Cancer arrangement, Cars Against Cancer. Hvor mange penge, det drejer sig om, ønsker politiet i Nordjylland ikke pt. at oplyse.

Nogle af deltagerne i Knæk Cancer-arrangementet sov i forsamlingshuset, mens det lykkedes tyv eller tyve at bryde ind. Der er knust en rude i en dør. Indbruddet er sket på et tidspunkt mellem søndag klokken 01.30 og 8.58, oplyser politiet.

Poul Madsen, formand for Fruerlundparken, var ikke selv til stede i forsamlingshuset om natten. Han har ondt af de to initiativtagere til arrangementet:

- Det er brandærgerligt og synd for de unge, siger Poul Madsen.

De to pengekasser, som blev tømt for indhold, er pist væk.

- Vi mangler en blå og en rød pengekasse. Hvis folk får øje på dem i en grøftekant eller andet, skal de endelig ringe, siger Poul Madsen.

Tanja Kirkbak, som sammen med sin kæreste Thomas Bisgaard har arrangeret eventet til fordel for Knæk-Cancer, ærgrer sig:

- Man er virkelig langt ude, når man stjæler fra et velgørenheds-træf. Tænk, hvis man selv får kræft! Jeg er helt tom for ord over, at nogen kan finde på sådan noget, siger Tanja Kirkbak.

Politiet i Nordjylland kan kontaktes på nummer 114.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...