Tyverier

Tyvekoster savner ejer

Stjålne smykker fundet under ransagning. Kan du genkende smykkerne?

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

To sæt sølvtøj var blandt tyvekosterne, som Nordjyllands Politi konfiskerede, da de ransagede en ejendom i Hals. Foto: Torben Hansen

Der var mere end én fangst, da Nordjyllands Politi forleden reagerede på et tip om narkosalg fra en ejendom i Hals. Udover konfiskering af 260 gram amfetamin fandt Nordjyllands Politi også en samling smykker, som den 31-årige mandlige beboer på adressen ikke kunne forklare, hvor kom fra. Fra flere indbrud Ifølge vicepolitikommisær Torben Asmussen er der blandt andet tale om en perle-halskæde, fingerringe og øreringe med guldperler i og mange andre smykker fordelt i ti små æsker. Desuden fandt patruljen også forskelligt sølvtøj, buddha- og mumiefigurer og en lille guldbar. Ifølge Nordjyllands Politi er der formentlig tale om tyvekoster fra private hjem og vicepolitikommisær Torben Asmussen opfordrer folk til at henvende sig, hvis de kan genkende nogle at tingene. Nordjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.