Indbrud

Tyveturné: Stribe af indbrud i håndværkerbiler

Hele fem indbrud og et forsøg på indbrud har der været i håndværkeres biler natten til mandag

Samme fremgangsmåde er brugt ved de fem indbrud: En siderude er knust og tyvene er kommet den vej ind i håndværkernes biler. Arkivfoto

Samme fremgangsmåde er brugt ved de fem indbrud: En siderude er knust og tyvene er kommet den vej ind i håndværkernes biler. Arkivfoto

BRØNDERSLEV:En eller flere tyveknægte har tilsyneladende været på turné i Brønderslev og omegn natten til mandag. Her er der begået indbrud i fem biler og forsøgt yderligere et indbrud i biler tilhørende håndværkere i dels Brønderslev, dels Hjallerup og Dronninglund.

Det fortæller kriminalassistent Claus Bjerre Nielsen, Nordjyllands Politi i Frederikshavn.

Indbruddene fordeler sig med tre i Brønderslev, et i Hjallerup samt et og et forsøg i Dronninglund.

I Brønderslev skete første indbrud i en håndværkerbil på Agdrupskoven. Her blev en siderude knust og bilen tømt værktøj.

Samme fremgangsmåde

På Heimdalsvej i Brønderslev var det igen en siderude, der blev knust, og herefter blev der fjernet Festool værktøj - blandt andet to dyksave. På Solvangsvej i Brønderslev blev udbyttet to batteriboremaskiner, en vinkelsliber, en håndrundsav, en såkaldt finecutter - en slags sav - og en skrumaskine alt sammen batteridrevet samt en fugepistol alt sammen af mærket Milwaukee. Også her var en siderude knust.

Det samme var tilfældet på Tylstrupvej i Hjallerup. Her fik tyven eller tyvene to Dewalt boremaskiner samt boremaskine, finecutter, stiksav, bajonetsav og rundsav alle af mærket Hilti med sig. Hertil kommer sømpistol, kompressor, trykhul og brænder til tagdækning og 75 kvadratmeter tagpap.

På Lærkevej i Dronninglund var det igen en knust siderude, der gav tyven eller tyvene adgang til håndværkerbilen. Herfra er der forsvundet to Hilti og en Dewalt boremaskine.

Mørk SUV kørt fra stedet

Forsøget på indbrud i en håndværkerbil på Irisvej i Dronninglund strandede, da tyvene ville brække bagdøren til bilen op. Det lykkedes dog ikke.

- Man kan da let få den tanke, at det er en østbande, der har været på turné, har læsset sagerne i en bil og er forsvundet ned over grænsen med tyvekosterne. Det kan i hvert fald ikke udelukkes. Ved indbruddet på Heimdalsvej i Brønderslev er der set en mørk SUV bil med to personer i køre fra stedet. Det kan jo være gerningsmændene. Men har nogen hørt eller set noget ved gerningsstederne natten til mandag, hører vi da gerne fra dem, siger Claus Bjerre Nielsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst