U21-angriber direkte i ilden for Randers i Andorra

Angriberen Nicolai Brock-Madsen er nærmest rejst direkte fra U21-EM i Prag til Europa League-kamp i Andorra.

Det er ikke blevet til sommerferie endnu for Randers-angriberen Nicolai Brock-Madsen, som de seneste uger har været med det danske U21-landshold til EM i Tjekkiet.

Allerede i denne uge rejser Brock-Madsen med Randers til Andorra i forsøget på at gå videre fra første runde i Europa League-kvalifikationen mod den upåagtede fodboldklub Sant Julia.

I 2010 fik Brock-Madsen debut for Randers i en Europa League-kvalifikationskamp mod Dudelange fra Luxembourg, hvor han ovenikøbet scorede sit første mål.

Derfor har han sin unge alder til trods en smule erfaring med holdene fra de små fodboldnationer.

- Det er svært at forberede sig på dem, for vi ved ikke så meget om dem, og vi har ikke set dem spille. Det handler om, at vi skal være klar mentalt og gå ud til kampen som en hvilken som helst anden kamp.

- Går vi ind og leverer, som vi kan, så er jeg også sikker på, at så vinder vi den kamp, siger Brock-Madsen til klubbens hjemmeside.

En masse træninger i landsholdslejren og fuld spilletid i 0-3-nederlaget til Tyskland blev det til for Brock-Madsen ved EM, hvor Danmark røg ud i semifinalen.

- Mine ben har det okay. Det blev desværre ikke til så meget spilletid, som jeg havde håbet på til slutrunden, men det var alligevel en stor oplevelse. Det var fedt at være en del af.

- Vi nåede semifinalen, som var vores målsætning, men at ryge ud der var alligevel en stor skuffelse, siger Brock-Madsen.

Mens holdkammeraterne har haft ferie i to uger, så har den stået på masser af træning og kamp for Brock-Madsen, der dog føler sig i god form.

- Nu har de andre haft ferie, så det bør være dem, der er mest friske, men jeg føler mig klar og føler, at jeg har gode ben.

- Mentalt kan jeg godt mærke, at jeg har brug for en lille pause og koble helt af. Nu har jeg fuld fokus på kampen i Andorra, og det glæder jeg mig meget til, siger han.

Randers må undvære den svenske U21-angriber Mikael Ishak, Mads Agesen og Kasper Fisker, mens nytilkomne Mikkel Thygesen kan få debut mod Sant Julia. Kampen spilles torsdag klokken 18.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst