U21: Danmark vinder stor pligtsejr over Andorra

Danmark vandt med 6-0 over Andorra i en kamp, hvor danskerne ikke fik meget modstand.

6. september 2013 20:30 - Opdateret 6. september 2013 20:32

U21: Danmark vinder stor pligtsejr over Andorra

Brøndbys lejesvend Kenneth Zohore og FC Københavns backreserve Christoffer Remmer var mændene i centrum, da det danske ungdomslandshold fredag vandt sin anden sejr af to mulige i EM-kvalifikationen.

6-0 blev det over Andorra i en kamp, hvor Zohore og Remmer scorede to gange hver, og hvor det så ud, som om den største udfordring for danskerne var at undgå at løbe i offside.

De første fire mål faldt før pausen mod den overmatchede modstander, der som ventet ikke udgjorde nogen trussel mod træner Jess Thorups mandskab.

Remmer krøllede fint bolden i mål med venstrebenet efter seks minutter, og lidt senere pillede Zohore elegant en høj bold ned og fordoblede føringen.

Danskerne imponerede ellers ikke voldsomt, og det kneb i store perioder at holde tempoet i vejret.

Alligevel fik Zohore scoret til 3-0 og Remmer til 4-0 før pausen.

Der var begejstring på Nordjyske Arena i Aalborg, da Thorup i pausen satte den lokale helt Lucas Andersen på banen, men den elegante Ajax-tekniker havde længe svært ved at brillere i anden halvleg, hvor danskerne gik i stå.

Publikum kedede sig bravt, men fik dog en opmuntring til sidst, da indskiftede Nicolai Brock-Madsen sendte bolden i nettet efter hjørnespark.

Og det endte som en rigtig god aften, da Lucas Andersen i kampens overtid bankede bolden op i nettaget fra skråt hold til slutcifrene 6-0.

Danmark og Rusland har begge maksimumpoint i puljen efter to kampe. Det er dog Bulgarien, der indtager førstepladsen med syv point for tre kampe.

Danskerne skal i aktion igen på tirsdag, hvor holdet møder Slovenien på udebane.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...