U21: Danmark vinder stor pligtsejr over Andorra

Danmark vandt med 6-0 over Andorra i en kamp, hvor danskerne ikke fik meget modstand.

U21: Danmark vinder stor pligtsejr over Andorra

Brøndbys lejesvend Kenneth Zohore og FC Københavns backreserve Christoffer Remmer var mændene i centrum, da det danske ungdomslandshold fredag vandt sin anden sejr af to mulige i EM-kvalifikationen.

6-0 blev det over Andorra i en kamp, hvor Zohore og Remmer scorede to gange hver, og hvor det så ud, som om den største udfordring for danskerne var at undgå at løbe i offside.

De første fire mål faldt før pausen mod den overmatchede modstander, der som ventet ikke udgjorde nogen trussel mod træner Jess Thorups mandskab.

Remmer krøllede fint bolden i mål med venstrebenet efter seks minutter, og lidt senere pillede Zohore elegant en høj bold ned og fordoblede føringen.

Danskerne imponerede ellers ikke voldsomt, og det kneb i store perioder at holde tempoet i vejret.

Alligevel fik Zohore scoret til 3-0 og Remmer til 4-0 før pausen.

Der var begejstring på Nordjyske Arena i Aalborg, da Thorup i pausen satte den lokale helt Lucas Andersen på banen, men den elegante Ajax-tekniker havde længe svært ved at brillere i anden halvleg, hvor danskerne gik i stå.

Publikum kedede sig bravt, men fik dog en opmuntring til sidst, da indskiftede Nicolai Brock-Madsen sendte bolden i nettet efter hjørnespark.

Og det endte som en rigtig god aften, da Lucas Andersen i kampens overtid bankede bolden op i nettaget fra skråt hold til slutcifrene 6-0.

Danmark og Rusland har begge maksimumpoint i puljen efter to kampe. Det er dog Bulgarien, der indtager førstepladsen med syv point for tre kampe.

Danskerne skal i aktion igen på tirsdag, hvor holdet møder Slovenien på udebane.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst