U21-træner: Skal gøre det færdigt i Aalborg

Niels Frederiksen forventer dog en tæt duel med Rumænien

Lucas Andersen i aktion for U21-landsholdet. Arkivfoto: Claus Søndberg

Lucas Andersen i aktion for U21-landsholdet. Arkivfoto: Claus Søndberg

AALBORG:Der er gratis adgang og solen skinner, så U21-landsholdet i fodbold håber på stor opbakning, når de 18.45 tirsdag aften løber ind på NORDJYSKE Arena.

Modstanderen i EM-kvalifikationen er Rumænien, og med en sejr vil billetten til næste sommers slutrunde i Polen være i hus, selv om der fortsat resterer to kvalrunder.

- Vi har været gode, men vi skal jo lige gøre tingene færdigt, før det bliver rigtig godt. Mange kampe i puljen har været jævnbyrdige, og det var først i fredags i Wales, at jeg så en stor niveauforskel til vores side, siger landstræner Niels Frederiksen om 4-0-sejren derove.

- Selvom vi vandt 3-0 i Rumænien, så er det ikke løgn, at den kamp godt kunne være vippet den anden vej, pointerer han.

De nøgne tal siger dog, at de danske talenter har været suveræne. Efter 0-0 i den første kvalifikationskamp hjemme mod Wales er det gået over stok og sten med seks sejre og en målscore på 14-1.

- Det her hold er måske lidt mere profilfattigt end det, der var med til EM i 2015. Men der er stadig tale om dygtige fodboldspillere, som udgør et rigtig godt kollektiv. Spillerne har løftet sig meget siden vi startede kvalifikationen, og når vi kommer frem til næste sommer, vil flere af dem også være store profiler, forventer Niels Frederiksen.

AaB har Jakob Blåbjerg med i den aktuelle U21-trup, hvor også den tidligere AaB-spiller Lucas Andersen (nu Grasshopper i Schweiz) er med.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.