Sport

Uændrede ambitioner i Aalborg Håndbold

- Vi vil spille med om medaljerne, fastslår direktør Jan Larsen

Jan Larsen (siddende i baggrunden) mener, at Aalborg Håndbold går styrket ind til sæsonen. Foto: Laura Guldhammer

Jan Larsen (siddende i baggrunden) mener, at Aalborg Håndbold går styrket ind til sæsonen. Foto: Laura Guldhammer

AALBORG:Onsdag genoptog Aalborg Håndbold træningen efter sommerpausen, og i den forbindelse kunne klubbens direktør afsløre, at ambitionsniveauet ligner sig selv.

- Vores målsætning har ikke ændret sig i forhold til de seneste mange år. Vi vil spille med om medaljerne og forsøge at komme med i pokalturneringens Final4, og jeg synes også, vi har holdet til det, siger Jan Larsen.

Aalborg Håndbold har skiftet en del ud i truppen efter sidste sæson, hvor der er blevet taget afsked med Håvard Tvedten, Emil Berggren, Jesper Meinby, Morten Slundt, Andreas Palicka og Olafur Gustafsson.

Omvendt er Stefan Sigurmannsson og Patrick Wiesmach hentet ind til de to fløje, mens Arnor Atlason og Tobias Ellebæk byder ind i bagkæden. Endelig er svenske Mikael Aggefors ny mand i målet.

Det er især tilknytningen af tre topspillere, der overbeviser direktøren om, at sjettepladsen i sidste sæson var en enlig svale.

- Arnor Atlason har eksempelvis spillet et hav af landskampe, og han har optrådt i flere europæiske storklubber. Det samme kan siges om Stefan Sigurmannsson, der er hentet i Rhein-Neckar Löwen, og så er der jo Patrick Wiesmach, som var topscorer i den danske liga i sidste sæson, argumenterer Jan Larsen, der udtrykker stor tilfredshed med truppen.

- Vi har hentet nogle rutinerede spillere ind, der har prøvet noget på allerøverste hylde. Det må vi nok erkende, at vi manglede i sidste sæson. Vi havde et meget ungt og talentfuldt hold, men der skal også være nogle, de unge spillere kan læne sig op ad, og det synes jeg, vi har fået, siger Jan Larsen.

Sæsonens første betydende kamp spilles lørdag 10. september, hvor Mors-Thy Håndbold venter i pokalturneringen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst