Uafgjort i North Firm

Velbesøgt fodboldslag mellem IF Nordmors og Flade IF fandt ingen vinder

David Højmark
Jens Egon Rudbeck (tv.) og Peter "Kridt" Nielsen i en duel under det velbesøgte North Firm - slaget mellem IF Nordmors og Flade IF fredag aften. Serie 4-braget trak 175 tilskuere til Sejerslev. Foto: Bo Lehm
1. september 2018 11:53

SEJERSLEV: Tilskuertallet var en divisionskamp værdigt, og selv om niveauet ikke var lige så højt, var de fremmødte formentlig tilfredse med underholdningen, da IF Nordmors og Flade IF fredag aften mødtes i det måske mest prestigefyldte af de mange lokalopgør på Mors.

De to naboklubber fra Nordmors er igen forenet i serie 4, og det trak folk til Sejerslev Stadion, hvor resultatet 2-2 alt i alt var ganske retfærdigt i en dyst med mere fight end poleret fodboldspil.

Henrik Spanggaard bragte Flade foran i første halvleg, men Anders Bull fik udlignet lige efter pausen, og syv minutter før tid så Andreas Kruse ud til at blive matchvinder for hjemmeholdet, da han afsluttede et angreb over mange stationer med at score ved forreste stolpe.

Christian Nyby fik dog, med assistance fra den på dagen tilkaldte veteranmålmand Keld Nielsen, udlignet til 2-2 - og i de sidste minutter pressede Flade hårdt på for sejrsmålet, men uden at kunne afgøre kampen.

Den trak i omegnen af 175 tilskuere til fodbold en fredag aften. Dermed overgik tilskuertallet til serie 4-kampen antallet af tilskuere til flere af kampene i sidste weekends 2. division.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...