Speedway

Uafklaret Nicki Pedersen dropper grandprix i Tjekkiet

Nicki Pedersen er stadig ikke i stand til at køre speedway efter sit styrt og går glip af endnu et grandprix.

Nicki Pedersen Foto: Scanpix/Jens Nørgaard Larsen

Nicki Pedersen Foto: Scanpix/Jens Nørgaard Larsen

Den danske speedwaykører Nicki Pedersen må fortsat holde sig i ro, og derfor stiller han ikke op i lørdagens grandprix i Tjekkiet.

Det fremgår af en meddelelse på Nicki Pedersens hjemmeside.

- Efter adskillige undersøgelser og nøje overvejelser er Nicki desværre nødt til at trække sig fra SGP'et i Prag lørdag. Vi står stadig i standby vedrørende en endelig udmelding om skadens omfang.

- Vi vil hurtigst muligt informere mere om skadens omfang, når de sidste informationer fra specialisterne er på plads, lyder det i meddelelsen på den 40-årige veterans hjemmeside.

I stedet for Nicki Pedersen bliver det igen danske Peter Kildemand, der stiller op, da han er førstereserve.

Den tidligere verdensmester styrtede voldsomt i slutningen af maj i en ligamatch mellem Holsted Tigers og Esbjerg Viking.

Styrtet betød, at Nicki Pedersen måtte trække sig fra det seneste grandprix i Letland, og siden har det ikke været muligt at få stillet en helt klar diagnose.

Det var heller ikke tilfældet efter en skanningen på privathospitalet Hamlet torsdag.

Derfor tør Nicki Pedersen ikke løbe risikoen i denne weekend ifølge manager Helge Frimodt, og det er stadig uklart, om speedwaykarrieren kan være i fare.

- Om det er en kort periode med en skade eller en længerevarende periode, ved vi ikke endnu, men det ville være dumt at tage chancen i weekenden, hvis det viser sig, at der er noget, der kan gå i stykker for alvor.

- Vi tør ikke løbe risikoen. Når det sidder i ryggen og nakken, ved man jo godt, at det kan være noget skidt, siger Helge Frimodt.

Han må sammen med Nicki Pedersen væbne sig med tålmodighed lidt endnu, før lægerne kan give et klart svar, som der kan planlægges ud fra.

- Vi håber at vide noget så hurtigt som muligt, men om det bliver i denne uge eller i begyndelsen af næsten uge, ved vi ikke, siger manageren.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.