Ud i det grønne

Når livet leves udendørs

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Eva Solo udendørs bordgrill har vundet adskillige priser for sit nytænkende design og lanceres nu også i sort. Bordgrillen er fremstillet i ildfast porcelæn med en hank, der gør den let at transportere. Der medfølger en skåner i træ til at placere grillen på. Fås også i hvid. Vejledende pris er 1299 kr. og tlf. 3673 2060 oplyser nærmeste forhandler. Flere oplysninger på www.evasolo.com

Skal den rustne havelanterne skiftes ud, postkassen fornys eller uderummet blot friskes lidt op, inden solen endelig fortrænger vinterkulden og giver vejr til udeliv, byder foråret på en række dekorativ nyheder til matriklen. Georg Jensen lancerede sidste år serien Elements med olielampe, regnmåler og termometer i glas og stål og følger i år op på serien - der har fået navn efter elemnterne ild, luft og vand - med lanterne, fakkel, og en særlig UV-måler.