Dronninglund

Ud og se med sut og ble

Dagplejen tog på udflugt

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Frederik Emil kastede sin kærlighed på kaninerne.Privatfoto

DRONNINGLUND:45 børn og 13 dagplejere og fra Den kommunale Dagpleje i Dronninglund har været på deres årlige sommerudflugt, der i år gik til Nymarksminde mellem Vodskov og Langholt.

Det var nogle meget spændte børn, der stod og ventede på bussen onsdag morgen, og for mange af børnene var det deres første bustur. Inde i bussen fandt børnene hurtigt ud af, at der var et fantastisk udsyn og der blev råbt ”traktor”, ”bil”, ”mølle” mange gange på den korte tur til Nymarksminde.
Straks efter ankomsten fik børnene udleveret en lille spand, der skulle fyldes med korn og derefter skulle børnene med Ole fra Nymarksminde rundt for, at fodre alle dyrene.
På Nymarksminde findes de traditionelle danske bondegårdsdyr. Der blev fodret høns, kalkuner, ænder og gæs. Geder og får skulle også have lidt korn. Grisene fik noget korn, der var malet. En ko fik et klap med på vejen, inden børnene nåede til dagens højdepunkt: De små søde kaniner. Der blev aet, kælet og klappet, og børnene fik lov til at sidde med kaninerne, så længe de havde lyst.
Efter madpakkerne var spist kom bussen igen, og så var det tid til en velfortjent middagssøvn.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.