Udbrændte på få sekunder

Køreskoles motorcykel brød i brand, mens en elev fik køreundervisning på den i Aalborg fredag formiddag.

En køreskoleelev fik en voldsom og særdeles farlig oplevelse i krisehåndtering, da hans motorcykel udbrændte. Foto: Martin Damgård.

En køreskoleelev fik en voldsom og særdeles farlig oplevelse i krisehåndtering, da hans motorcykel udbrændte. Foto: Martin Damgård.

En køreskoleelev på en motorcykel fik en gedigen lektion i krisehåndtering, da hans motorcykel brød i brand fredag formiddag klokken halv 11, mens han kom kørende på den ad Hadsundvej i Aalborg. - Der begyndte at komme flammer ud af siden på motorcyklen, og eleven fik travlt med at komme af. Det var en god idé, for den var overtændt i løbet af fem sekunder, siger kørelærer Claus Beck fra Jysk Trafikskole, som oplevede den voldsomme situation på nærmeste hold. Ikke til at ryste Eleven, der var ved at erhverve sig motorcykelkørekortet, var ikke sådan at skræmme, trods den potentielt endda meget farlige oplevelse. - Der skal mere til at slå ham ud. Vi kører op og henter en ny motorcykel, og fortsætter undervisningen, understreger Claus Beck. Det er ikke længe siden motorcyklen var til service, og Claus Beck har derfor ingen anelse om, hvordan uheldet kunne ske. Elevens lynsnare reaktion gjorde, at han kunne slippe fra oplevelsen med et chok og helt uden brandskader.