Uddannelse med plads til nytænkning

Et nyt innovativt lokale vækker tilfredshed hos eleverne på Morsø Handelsgymnasium

Helle Mogensen
Det nye lokale indbyder til fordybelse i studierne - også uden for handelsgymnasiets officielle åbningstid. Foto: Diana Holm
Morsø 16. november 2016 12:02

MORS: Morsø Erhvervsråd og Morsø Handelsgymnasium vil sammen skabe de optimale betingelser for innovation og iværksætteri.

Det gav nytiltrådte erhvervsdirektør Per Søndergaard, Morsø Erhvervsråd, og Kenny Thomsen, afdelingsleder ved EUC Nordvest i Nykøbing, hinanden håndslag på, da Per Søndergaard for nylig kiggede forbi handelsgymnasiets nye innovationsrum.

- Der er ingen tvivl om, at vi vil arbejde sammen om at skabe innovation og iværksætteri på Mors. I første omgang vil vi arbejde på en handlingsplan. Uddannelsen - symboliseret ved det innovative rum her - passer fantastisk godt ind i vores visioner om at skabe en vækstdagsorden på Mors, sagde Per Søndergaard.

Han slog straks til, da underviser Pernille Grønbæk Eriksen inviterede ham til at holde foredrag for eleverne på innovationslinjen om, hvad det kræver at starte en virksomhed.

Virksomhedsopstart er da også essensen i undervisningen af eleverne på handelsgymnasiets populære innovationslinje.

I dette skoleår kunne eleverne således tage et helt nyt innovationsrum på uddannelsesinstitutionen i brug. Klasseborde på rad og række er skiftet ud med sofaer, sækkestole og siddekasser og på væggene hænger plancher med blandt andet forretningsmodeller.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...