Uden mad og drikke dur rocken ikke

Der bliver serveret grill buffet og fadøl til forfest til Rock i Frederikshavn den 7. juni

Søren Jensen, Bygma, Casper Høgsted, Rock i Frederikshavn og Henrik Andersen fra Jyske Bank samarbejder om at arrangere forfest til Rock i Frederikshavn. PR Foto

Søren Jensen, Bygma, Casper Høgsted, Rock i Frederikshavn og Henrik Andersen fra Jyske Bank samarbejder om at arrangere forfest til Rock i Frederikshavn. PR Foto

FREDERIKSHAVN:Arrangørerne af Rock i Frederikshavn den 7. juni på Knivholt inviterer nu til forfest på dyrskuepladsen.

Det er ikke kun musikprogrammet, der ændrer sig fra år til år til Rock i Frederikshavn. Sidste år ændrede rammerne sig også markant ved flytningen af koncertpladsen til mere intime rammer på gårdspladsen, og der kommer hele tiden nye kreative tiltag, der gør festivalen til meget mere end bare en musikfestival. I år udvides konceptet bl.a. med en forfest.

- Vi vil lave Frederikshavns største Rock-forfest på Dyreskuepladsen ved Knivholt, fortæller Casper Høgsted, Rock i Frederikshavn.

- Det bliver en fest for alle. Vi serverer en lækker Weber Grill Buffet og fri fadøl for kun 160,- kr. per snude. Vi ved, at det er blevet en tradition for mange af vore gæster at mødes med venner inden koncerten, og dem vil vi gerne lave en fest for.

- Weber Grill Buffeten arrangerer vi i samarbejde med Bygma Frederikshavn, som har Nordjyllands største Weber-afdeling og nogle meget grill-kyndige medarbejdere til at holde gang i kullene, fortsætter Casper Høgsted.

- Og vores trofaste sponsor - Jyske Bank har allerede reserveret 100 pladser, så det skal nok blive en fest, forudser Casper Høgsted.

Festen begynder kl. 11 og kl. 13 lukker forfestpladsen. Arrangørerne sætter i første omgang 500 forfest-billetter til salg. De kan købes via arenanord.billetten.dk

Man kan også læse mere på mere på www.rockifrederikshavn.dk

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.