Tåregasaktion forbi: Mand anholdt

Den 44-årige mand, der udløste tåregas i opgangen til sin lejlighed, forlod frivilligt ejendommen og blev anholdt

Politiet i aktion på Havrevej. Foto: Peter Mørk
Kriminalitet 18. september 2018 06:52 - Opdateret 18. september 2018 08:32

THISTED: Den 44-årige mand, der natten til tirsdag udløste tåregas i opgangen til sin lejlighed på Havrevej i Thisted, forlod tirsdag morgen ved otte-tiden frivilligt sin lejlighed og lod sig anholde. Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

Politiet havde været til stede ved ejendommen siden klokken 02.20, hvor manden udløste tåregassen. Den trak ind i de øvrige lejligheder i opgangen, hvor beboerne derefter oplevede kraftig irritation i øjne, næse og mund. Politiet evakuerede alle beboere i opgangen til et nærliggende beboerhus.

- Anholdelsen forløb helt roligt, og vi har nu taget ham med ind på stationen, hvor vi skal have en snak med ham. Derefter skal vi både kigge nærmere på paragrafferne og sørge for, at manden får den hjælp, han har brug for, siger vicepolitiinspektør Henrik Glintborg.

Udover de patruljer, der indgår i politiets indsats på stedet, har Midt- og Vestjyllands Politi sendt en tryghedsskabende patrulje ud til området. Patruljen er iført gule veste og står til rådighed for dialog med borgere i området. Et område omkring ejendommen og på Havrevej blev afspærret for at give plads til politiets arbejde på stedet.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...