Tåregasaktion forbi: Mand anholdt

Den 44-årige mand, der udløste tåregas i opgangen til sin lejlighed, forlod frivilligt ejendommen og blev anholdt

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Politiet i aktion på Havrevej. Foto: Peter Mørk

THISTED:Den 44-årige mand, der natten til tirsdag udløste tåregas i opgangen til sin lejlighed på Havrevej i Thisted, forlod tirsdag morgen ved otte-tiden frivilligt sin lejlighed og lod sig anholde. Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

Politiet havde været til stede ved ejendommen siden klokken 02.20, hvor manden udløste tåregassen. Den trak ind i de øvrige lejligheder i opgangen, hvor beboerne derefter oplevede kraftig irritation i øjne, næse og mund. Politiet evakuerede alle beboere i opgangen til et nærliggende beboerhus.

- Anholdelsen forløb helt roligt, og vi har nu taget ham med ind på stationen, hvor vi skal have en snak med ham. Derefter skal vi både kigge nærmere på paragrafferne og sørge for, at manden får den hjælp, han har brug for, siger vicepolitiinspektør Henrik Glintborg.

Udover de patruljer, der indgår i politiets indsats på stedet, har Midt- og Vestjyllands Politi sendt en tryghedsskabende patrulje ud til området. Patruljen er iført gule veste og står til rådighed for dialog med borgere i området. Et område omkring ejendommen og på Havrevej blev afspærret for at give plads til politiets arbejde på stedet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.