Tennis

Udmattet Andy Murray faldt i søvn efter maratonsejr

Andy Murray tog sig en skraber og sov i halvanden time, inden han mødte pressen efter onsdagens sejr i Kina.

Andy Murray så flere gange meget træt ud under onsdagens kamp mod Cameron Norrie. Murray vandt kampen efter tre sæt næsten tre timers tennis.

Andy Murray så flere gange meget træt ud under onsdagens kamp mod Cameron Norrie. Murray vandt kampen efter tre sæt næsten tre timers tennis.

BEIJING: For første gang i næsten et år er Andy Murray nået frem til en kvartfinale i en ATP-turnering, og det krævede lidt af en kraftanstrengelse.

Efter næsten tre timers tennis vandt Murray 7-6, 6-7, 6-1 over Cameron Norrie i China Open, hvor han nu er blandt de otte bedste spillere.

Normalt møder tennisspillere op til mødet med journalisterne lige efter kampene, men det var Murray for udmattet til.

Lige efter kampen tog Murray sig i stedet en lur på halvanden time, fortalte den tidligere verdensetter, da han mødte pressen efter sejren i Beijing.

- Jeg er træt, jeg har lige taget en lur, inden jeg kom her. Jeg mener, jeg er virkelig træt, siger Murray ifølge AFP.

32-årige Murray er raslet ned som nummer 503 på verdensranglisten efter en hofteoperation i januar, og det er første gang, han vandt to kampe i træk på ATP-niveau siden indgrebet.

Da kampen skulle ud i et tredje og afgørende sæt, ændrede Murray taktik for at skåne kroppen og lukke kampen hurtigt, mens han stadig havde kræfter i behold.

- Jeg besluttede, at hvis jeg ville vinde, så skulle jeg ud at tage chancer og komme til nettet og forsøge at afgøre pointene hurtigere, hvilket jeg gjorde, forklarer Murray.

Den 24-årige brite Cameron Norrie, der er nummer 69 i verden, ydede flot modstand, men Murray viste også den klasse, der blandt andet har sikret skotten tre grand slam-titler tidligere i karrieren.

Tirsdag vandt Murray over italieneren Matteo Berrettini, der er nummer 13 i verden.

Murray var senest i en ATP-kvartfinale i september 2018 i kinesiske Shenzhen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst