Udsalg for bogelskere

Morgenfriske kunder i boghandel - men ikke så mange som tidligere

Helga Kristensen var en af de første kunder hos Bøger og Papir i Fjerritslev, da bogudsalget blev skudt i gang. Foto: Pernille Madsen

Helga Kristensen var en af de første kunder hos Bøger og Papir i Fjerritslev, da bogudsalget blev skudt i gang. Foto: Pernille Madsen

FJERRITSLEV:Onsdag morgen klokken syv slog Lene Hyldager fra Bøger og Papir i Fjerritslev dørene op for årets bogudsalg.

Lige fra starten var der folk, som håbede på at gøre et godt kup, nu hvor adskillige krimier, kærlighedsromaner, historiske dramaer og mange biografier kunne købes til spotpris. En af de morgenfriske var Helga Kristensen fra Vester Thorup.

- Jeg er på udkig efter bøger om coaching og indre ro, som min datter har sendt mig i byen efter, siger Helga Kristensen. Men nu hvor man er kommet af sted, så kan man jo lige se, om der er noget, der frister en selv.

- Hvis der er nogle bøger, som handler om håndarbejde som syning, strikning eller perler, så er det bestemt også interessant, siger hun, mens flere bøger bliver nøje studeret.

For år tilbage kunne man opleve kø uden for butikken inden dørene blev slået op til udsalget. Sådan forholder det sig ikke mere.

- Der kommer stadig folk lige fra morgenstunden, men decideret kø oplever vi ikke så ofte mere, siger Lene Hyldager, der er indehaver af Bøger og Papir. Årsagen er i følge Lene Hyldager, at mange gør deres bogkøb på nettet, og at der jævnligt i løbet af året er bøger på tilbud i butikken.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.