Udsalg for bogelskere

Morgenfriske kunder i boghandel - men ikke så mange som tidligere

Pernille Madsen
Helga Kristensen var en af de første kunder hos Bøger og Papir i Fjerritslev, da bogudsalget blev skudt i gang. Foto: Pernille Madsen
Litteratur 28. februar 2013 14:05

FJERRITSLEV: Onsdag morgen klokken syv slog Lene Hyldager fra Bøger og Papir i Fjerritslev dørene op for årets bogudsalg.

Lige fra starten var der folk, som håbede på at gøre et godt kup, nu hvor adskillige krimier, kærlighedsromaner, historiske dramaer og mange biografier kunne købes til spotpris. En af de morgenfriske var Helga Kristensen fra Vester Thorup.

- Jeg er på udkig efter bøger om coaching og indre ro, som min datter har sendt mig i byen efter, siger Helga Kristensen. Men nu hvor man er kommet af sted, så kan man jo lige se, om der er noget, der frister en selv.

- Hvis der er nogle bøger, som handler om håndarbejde som syning, strikning eller perler, så er det bestemt også interessant, siger hun, mens flere bøger bliver nøje studeret.

For år tilbage kunne man opleve kø uden for butikken inden dørene blev slået op til udsalget. Sådan forholder det sig ikke mere.

- Der kommer stadig folk lige fra morgenstunden, men decideret kø oplever vi ikke så ofte mere, siger Lene Hyldager, der er indehaver af Bøger og Papir. Årsagen er i følge Lene Hyldager, at mange gør deres bogkøb på nettet, og at der jævnligt i løbet af året er bøger på tilbud i butikken.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...