Frederikshavn

Udsigt til flere tomme vinduer i gågaden

Ud­sigt til fle­re tom­me vin­du­er i gå­ga­den, når Dan­ske Bank flyt­ter fra Dan­marks­ga­de 64, den tidligere BG Bank. Arkivfoto.

Ud­sigt til fle­re tom­me vin­du­er i gå­ga­den, når Dan­ske Bank flyt­ter fra Dan­marks­ga­de 64, den tidligere BG Bank. Arkivfoto.

FREDERIKSHAVN:Der er udsigt til flere store tomme vinduesfacader i Frederikshavns gågade i de kommende måneder. Snart to og et halvt år efter varehuset Schou-Epa¿s lukning står den 2600 kvm store to-etagers butik i Danmarksgade 74 fortsat gabende tom. Til april risikerer endnu en stribe tomme vinduer i den gamle BG Bank og Realkredit Danmark på hjørnet af Danmarksgade og Tordenskioldsgade, at skæmme gadebilledet. Danske Bank har netop besluttet at flytte alle sine aktiviteter sammen i Danmarksgade 70. Også Søndergade kan få problemer. Her er planen at Aldi lukker. I Superbrugsen-byggeriets ny butikker i Søndergade er der fortsat nogle tomme butiksvinduer. Direktør i KFI-Ejendomme A/S, Marcus Scoleva, der ejer Schou Epa-bygningen, oplyser til NORDJYSKE, at der stadig ikke er indgået nye lejemål. - Vi arbejder med indtil flere projekter, men der er ikke underskrevet nogen aftaler, afviser han. Hvad angår Danske Bank-sammenflytningen, så har det ikke været muligt at få en kommentar fra filialdirektør Torben Gern Madsen til, hvad der efter april skal ske med det store, fraflyttede lejemål i stueetagen af Danmarksgade 64, og om nye lejere eventuelt står på spring. Den attraktivt placerede ejendom ejes af selskabet DNP-ejendomme. Aldi-bygningen i Søndergade ejes af tæppehandler Max Sixtus Thomsen, Svenstrup, der åbenbart har sikret sig en lang udlejningskontrakt med Aldi. Supermarkedskæden er i gang med forsøg på genudlejning af de 530 kvm i stueetagen.