Udsigt til kokke og kunstnere

Jørn Erik Nielsen og Rami Safadi udstiller i Restaurant Snerlen

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:Tre kokke, hvoraf to af dem også er kunstnere, er i påsken, lørdag og søndag, 30.-31. marts, gået sammen om at holde kunstudstilling på toppen af Frederikshavn.

På niende sal i Kattegatsiloen ligger Restaurant Snerlen, der danner de fysiske rammer om en unik kunstudstilling bestående af malerier og skulpturer.

Under udstillingen serverer Peter Frydkjær, souschef på Snerlen, snacks, ligesom der vil være lidt hvidvin at fugte ganen med og musik til at skabe den rette stemning.

Kokkeelev og køkkenchef

De to kunstnere er Snerlens egen kokkeelev Rami Safadi og Jørn Erik Nielsen, tidligere køkkenchef på Stena Hotel i Frederikshavn.

- At male billeder og portrætter har altid været min store passion, så det var rigtig fedt, da jeg i 2011 kunne slå dørene op til mit eget galleri, siger Rami Safadi.

- Jeg maler for det meste friske, farvestrålende billeder med skæve motiver som for eksempel sjove fugle, skæve byhuse og fjollede personer. Inspirationen til mine billeder får jeg fra mine omgivelser. En dag kan det være personer, en anden dag dyr, eller huse. Jeg kan ikke altid planlægge, hvad det næste billede skal være, inspirationen kan komme til mig når som helst, siger Rami om sine billeder.

Åbner på lørdag

Sammen med Jørn Erik har han tidligere udstillet sine kunstværker i blandt andet Skagen, Aalborg og Frederikshavn.

Jørn Erik arbejdede som kok og køkkenchef i næsten 30 år, inden han i 1999 skiftede branche.

Der er officiel åbning af udstillingen lørdag den 30. marts klokken 13.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.