Udskældt landstræner: Vi bevæger os i samme retning

Klavs Bruun Jørgensen er overbevist om, at spillere og trænere kan se fremad og fokusere på det sportslige.

Danmark - Portugal, EM-kval - damehåndbold Foto: Scanpix/Henning Bagger

Danmark - Portugal, EM-kval - damehåndbold Foto: Scanpix/Henning Bagger

De danske håndboldkvinder kan igen fokusere på det sportslige og på at levere gode resultater på banen i stedet på evalueringer af trænere, en skuffende VM-slutrunde og en misset OL-kvalifikation.

Det er landstræner Klavs Bruun Jørgensen sikker på efter en lang samling med spillerne, der har kastet to sejre over Tyrkiet og Portugal i EM-kvalifikationen af sig.

Allerede på et møde mellem trænere og spillere mandag 23. maj blev luften renset, efter at spillerne i et brev havde udtrykt hård kritik af landstrænerteamet, som også inkluderede assistenten Søren Herskind.

- Som jeg har sagt siden det første møde, som vi havde den mandag, og det er snart 14 dage siden, så er stemningen god.

- Det var stort set et overstået kapitel, da vi forlod mødet, siger Klavs Bruun.

Landstræneren er blevet bedt om at kommunikere langt mere med klubberne og spillerne i det daglige, og det har han tænkt sig at gøre i de kommende måneder, så alle bevæger sig i samme retning.

- Jeg skal jo først og fremmest rundt og snakke med alle klubtrænerne og spillerne. Vi skal sammen få fuldstændig styr på træningsplaner og udviklingsplaner i forhold til de spillere, der er med i EM-bruttotruppen.

- Jeg glæder mig meget til det arbejde, der skal i gang nu. Det bliver rigtigt spændende, lyder det fra Klavs Bruun.

- Mit indtryk er, at spillerne ser meget frem til, at vi i samlet flok bevæger os i samme retning i stedet for, at der har været skudt lidt til højre og venstre, siger Klavs Bruun.

Efter at have sikret kvalifikationen til EM i Sverige i december og efter søndagens storsejr på hele 33-17 hjemme over Portugal, så er fokus nu rettet mod de kommende store opgaver.

- Det er jeg fuldstændig overbevist om, at der kommer (fokus på det sportslige, red.)

- Uanset hvilken turnering, man spiller, så er det altid rart at gå derfra med en sejr. Især når den bliver så overbevisende som mod Portugal. Dem har vi ikke haft så mange af, erkender landstræneren.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.