Udskyder beslutning

Mange spørgsmål skal afklares før afgørelse om opgavefordeling på Sygehus Himmerland

Der er mange spørgsmål, der skal besvares, inden regionsrådet kan træffe en afgørelse om Sygehus Himmerland. Arkivfoto: Jens Morten <i>Pressefotograf Jens Morten</i>

Der er mange spørgsmål, der skal besvares, inden regionsrådet kan træffe en afgørelse om Sygehus Himmerland. Arkivfoto: Jens Morten Pressefotograf Jens Morten

NORDJYLLAND:Blandt medlemmerne af regionsrådets forretningsudvalg er der knyttet så mange spørgsmål til fremtiden for Sygehus Himmerland, at de ikke umiddelbart vil træffe nogen beslutning.

Nu skal to af regionsrådets rådgivende udvalg i løbet af nogle dage drøfte sagen, der så om en uge igen tages op i regionsrådets forretningsudvalg.

- Der er en del spørgsmål, der skal undersøges nærmere, siger regionsrådsformand Ulla Astman (S).

Ledelsen på sygehus Himmerland har lagt op til at flytte hele eller dele af det medicinske område, der nu er i Farsø, til Hobro, mens andre opaver måske kunne gå den modsatte vej.

En mulighed er også at lægge Sygehus Himmerland ind under Aalborg Universitetshospital. Her siger et notat fra forvaltningen, at der efter en sådan løsning stadig vil være uløste problemer.

- Den vurdering betyder dog ikke, at forslaget med Aalborg Universitetshospital er udelukket, siger Ulla Astman.

Hun vil ikke nu udtale sig nærmere om sin holdning til de løsninger, der er på tale.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.