Udsolgt til Silas Holst

Holder foredrag 9. marts, og SIND er stolte over den store interesse

Silas Holst holder foredrag for en helt udsolgt sal 9. marts <i>Scanpix Denmark</i>

Silas Holst holder foredrag for en helt udsolgt sal 9. marts Scanpix Denmark

FREDERIKSHAVN:- Som arrangør er det altid glædeligt at lave en arrangement som falder i kundernes smag, og det må man sige vi har gjort med dette foredrag. Billetterne er simpelthen blevet ”revet væk”.

- Det er et rigtigt scoop vi har lavet udtaler Niels Chr. Jensen fra Sind i Frederikshavn, som laver foredraget i samarbejde med Bedre Psykiatri & Frederikshavn Bibliotek.

Silas blev mobbet meget i hans unge år. I foredraget fortæller han, hvordan han selv kom igennem mobningen, hvordan han kom videre og fik opbygget sit selvværd. Han fortæller ud fra det han har oplevet på egen krop. Det bliver en aften hvor vi sammen vil grine og have det hyggeligt.

Ifølge Børnerådet svarer hver fjerde skoleelev, at de har oplevet at blive mobbet inden for de seneste to måneder. Mobbet i form af verbale udgydelser og udelukkelse fra fællesskabet. De får ondt i maven, når de nærmer sig skolen.

Lige for tiden har den professionelle danser travlt med Musicalen Dirty Danzing, hvor han spiller hovedrollen som Johnny Castle. Musicalen har slået alle rekorder i forsalg, idet flere end 170.000 har købt billet til musicalen.

Senere på året opsættes Musicalen Grease igen, hvor Silas Holst jo også har en hovedrolle, denne musical gæster Arena Nord med en dobbelt forestilling den 17. og 18 oktober.

Lige i øjeblikket kører en TV-serie på Kanal 4, der foretæller om Silas og hans regnbuefamilie - Silas, min mand og min kone……

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden