Lokalpolitik

Udvalg orienteres kun om egne sager

Forvaltningen foreslår, at udvalg ikke længere orienteres om hinandens særlige sociale sager

Formand for sundhedsludvalget i Rebild Kommune Henrik Christensen (S). Arkivfoto: Lars Pauli

Formand for sundhedsludvalget i Rebild Kommune Henrik Christensen (S). Arkivfoto: Lars Pauli

REBILD:Sundhedsudvalget og børne- og ungdomsudvalget har i nogle måneder kigget hinanden over skuldrene på det sociale område.

Men sådan skal det ikke fortsætte, fortæller formanden sundhedsudvalget, Henrik Christensen (S), i dag til NORDJYSKE Stiftstidende.
- Det er ganske almindelig praksis, at udvalg kun orienteres om de sager, der er på udvalgets eget område, siger han.
Derfor nikkede et enigt udvalg, med undtagelse af Rikke Karlsson (DF) som ikke deltog i mødet, til forvaltningens forslag om, at ændre praksis, så de to udvalg i fremtiden kun orienteres om egne sager.

NORDJYSKE Stiftstidende har tidligere fortalt, hvordan sundhedsudvalgsmedlem Rikke Karlsson, på baggrund af en sag fra børne- og ungdomsudvalgets ansvarsområde, gjorde opmærksom på, at der var noget galt i et botilbud for unge i Støvring.

Det afslørede, at politikerne slet ikke er enige om, hvilken målgruppe botilbuddet er tiltænkt selvom botilbuddet har fungeret i snart et halvt år.

Sager stadig tilgængelige

Han forsikrer, at det stadig vil være muligt for alle byrådsmedlemmer, som måtte ønske det, at se hvilke sager, uanset udvalg, der kræver særlig opmærksomhed i forvaltningen.

- Alle byrådsmedlemmer får stadig adgang til samtlige sager, så alle har fuld indsigt i de mere alvorlige sager i forvaltningen, siger sundhedsudvalgets formand Henrik Christensen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.