Udviklingshæmmede dystede i bassinet

114 udviklingshæmmede fra 10 himmerlandske institutioner mødtes i svømmehallen i Aars for at dyste

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Klar til at give den gas på bane fem... Foto: Henrik Bo

114 udviklingshæmmede fra hele Himmerland dystede tirsdag i svømmehallen i Aars om være den bedste svømmer, da den lokale skole, Vestermarkskolen, var vært ved et traditionsrigt svømmestævne, der samlede deltagere fra 10 institutioner i Himmerland.

Vestermarkskolen overtog for omkring 15 år siden stævneledelsen efter Voksenskolen CKU i Aars havde stået bag i omkring 10 år.

Vestermarkskolen lægger mange kræfter i at arrangere stævnet, men skolens souschef Jens Lyngby, der kiggede forbi for at heppe på sine elever, mener tiden er givet rigtig godt ud.

- Det er jo en rigtig god dag, hvor der - udover konkurrenceelementet - også er et vigtigt socialt element, siger Jens Lyngby, som fortæller, at den lokale skole selv lægger meget stor vægt på netop svømning.

- Svømmestævnet er med til at motivere vores elever i den daglige svømmeundervisning. De har stævnet at se frem til og træne frem mod, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.