Fodbold

Uefa overvejer at se på Shakhtar-scoring

Endnu ingen beslutning truffet

Uefa vil i dag tage stilling til, om der skal ses nærmere på målet til 1-1. Foto: Scanpix

Uefa vil i dag tage stilling til, om der skal ses nærmere på målet til 1-1. Foto: Scanpix

KØBENHAVN:Først senere onsdag besluttes det, om der bliver et efterspil oven på Luiz Adrianos kontroversielle scoring til 1-1 i Champions League-kampen mellem FC Nordsjælland og Shakhtar Donetsk.

Det europæiske fodboldforbund, Uefa, venter på at se dommer Antony Gautiers rapport fra kampen, inden man tager stilling til det videre forløb.
- Der blev spillet mange kampe i går, men afhængigt af arbejdsbyrden forventer vi, at der allerede i aften bliver taget en beslutning i forhold til, om sagen skal op i disciplinærudvalget, siger en Uefa-talskvinde til Ekstra Bladet.
Indtil videre går forbundet altså med listefødder i sagen om det specielle mål, hvor brasilianeren udnyttede, at FC Nordsjælland forventede at få bolden serveret på egen banehalvdel oven på en spilafbrydelse.
I stedet opsnappede Adriano den løse bold og løb uhindret ned mod FCN-målet og scorede.
Episoden er dårligt nok nævnt i Uefas kampreportage, hvor målet omtales således:
- Efter at dommerne lod bolden falde på Shakhtars banehalvdel, sparkede Willian bolden længere op på banen, men Luiz Adriano samlede den op og trillede bolden i det ubevogtede net.
Og selv om FCN-træner Kasper Hjulmand var rasende over målet, fremgår det ikke af de citater, der er lagt ud på Uefas hjemmeside efter det officielle pressemøde.
Samtidig optræder kampens mest omtalte situation ikke i den video med højdepunkter fra kampen, som Uefa har valgt at vise på sin hjemmeside.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst