UEFA snød seerne

Grædende tysk fan græd slet ikke af skuffelse - hun græd inden kampen

Balotelli sendte tyskerne ud i mørket - og det var tyskerne givetvis skuffede og kede af. Men den grædende tyske fan - hun græd inden kampen. AFP PHOTO/ PATRIK STOLLARZ <i>Scanpix Denmark</i>

Balotelli sendte tyskerne ud i mørket - og det var tyskerne givetvis skuffede og kede af. Men den grædende tyske fan - hun græd inden kampen. AFP PHOTO/ PATRIK STOLLARZ Scanpix Denmark

WARSZAWA:Billederne var perfekte - næsten lidt for perfekte - da UEFAs producere under EM-semifinalen mellem Tyskland og Italien zoomede ind på en grædende tysk fan, efter Balotelli havde scoret sit første mål.

Og nu viser det sig, at den grædende tyske kvinde slet ikke græd af skuffelse efter scoringen, men græd under præsentationen af holdene inden kampen. Billederne var blevet arkiveret af producerne til senere brug, og så klippet ind efter Italiens scoring.

Det skriver spiegel.de

Ikke acceptable

Den grædende kvinde, der er fra Düsseldorf, har efter kampen henvendt sig til Süddeutsche Zeitung og fortalt dem om sagens rette sammenhæng.

I et andet klip fra kampen Holland-Tyskland snød UEFA også med billederne. Her viste man under kampen et klip af den tyske landstræner Joachim Löw, der skubbede en bold fra en af bolddrengene - også det klip var optaget inden kampen, og altså først brugt senere under selve live-sendingen.

Den tyske tv-station ARDs EM-ansvarlige, Jörg Schönenborn, er ”forbløffet og irriteret” over, at UEFA på den måde klipper arkivmateriale ind i en live-sending, og han siger, at ”disse billeder er ikke acceptable for os (ARD)”.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.