Uenig Jacob Laursen accepterer dom: Vil betale nordmand

Fodboldrådgiveren Jacob Laursen fortæller, at han agter at betale 200.000 dollar til norske Jan Gunnar Solli.

Den tidligere professionelle fodboldspiller Jacob Laursen accepterer sin dom og har i sinde at betale 200.000 dollar til den norske fodboldspiller Jan Gunnar Solli.

Det meddeler Jacob Laursen i et åbent brev på tribunen.com, efter at Laursen i nogle dage har været beskrevet flittigt i medierne uden selv at ytre sig.

Sagen handler om, at Jacob Laursen var mellemmand i forbindelse med Jan Gunnar Sollis skifte til New York Red Bulls i 2011, hvor de 200.000 dollar blev lovet nordmanden, som dog aldrig har modtaget pengene.

Med hjælp fra advokater og den danske Spillerforening var sagen ifølge norsk TV2 for retten i Danmark i marts, hvor Jan Gunnar Solli fik medhold i kravet om at modtage beløbet.

- Jeg er fuldstændig uenig i dommen, men jeg har accepteret den.

- Men indrømmet: Dommen fejede benene væk under mig, for jeg følte mig overbevist om, at jeg havde ret, og jeg burde sikkert have anket, men helt ærligt så var jeg rystet og orkede bare ikke mere, skriver Jacob Laursen.

Tidligere i denne uge fortalte Solli til norsk TV2, at Laursen havde undladt at betale ham de 200.000 dollar, som var et led i en sign-on-fee i forbindelse med klubskiftet.

I det åbne brev fremlægger Laursen billeddokumentation for, at han i en e-mail til Sollis advokat har fremlagt ønske om at betale, og at han gerne vil aftale en afdragsordning.

Laursen kan ikke genkende hele det billede, som medier har fremlagt af ham i de seneste dage. Han afviser, at han er blevet bedrageridømt, og at han skulle være forsvundet.

- Min advokat, Jeppe R. Stokholm, hvis firma har repræsenteret mig i hele sagen, bekræfter mig i, at det intet overhovedet har at gøre med en bedragerisag.

- Jeg er ikke dømt til andet end at betale nogle penge til en anden person i en civil sag, hvor vi var uenige, skriver Jacob Laursen.

Han spillede i 1990'erne 25 landskampe for Danmark. I sin aktive karriere optrådte han for FC København, Silkeborg, Vejle og engelske Derby County.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.