Uenighed om klinikstruktur

Tre medlemmer af kommunens økonomiudvalg er modstandere af den omstridte nye struktur, der er planer om at indføre i den kommunale tandpleje.

Mariann Stenholm
Steen Andersen vil bevare tandklinikkerne i Kaas, Aabybro, Brovst og Fjerritslev. Men størst opbakning i økonomiudvalget er der til forslaget om at lukke for behandling i Fjerritslev, som børne- og familieudvalget to gange har foreslået. Arkivfoto: L
Jammerbugt Byråd 12. december 2011 10:04

Steen Andersen (UP), Per Halsboe-Larsen (S) og Erik Ingerslev (SF) synes det er en dårlig ide at lukke klinikken i Fjerritslev og erstatte den med et undersøgelsesrum og efterfølgende behandling i Brovst, sådan som børne- og familieudvalget nu to gange har fastslået, at den fremtidige løsning bør være. Erik Ingerslev foreslår, at Fjerritslev og Brovst ses som en klinik, hvor den behandlende tandlæge på skift er i de to byer alt efter behov, mens Steen Andersen ønsker alle fire klinikker bevaret, dvs. både i Kaas, Aabybro, Brovst og Fjerritslev. - Men størst opbakning er der til børne- og familieudvalgets forslag, pointerer borgmester Mogens Gade (V). Otte af økonomiudvalgets ni medlemmer var til stede på mødet, mens Morten Marinus (DF) ikke kunne deltage på grund af Folketingsarbejde. Den nye struktur i tandplejen skal diskuteres i byrådssalen torsdag 15. december.

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...