Uforudsigelig dyst i Arena Nord

VEB's hollænder Yao Jie tabte i tre sæt til den danske førsteviolin i damesingle, Tine Baun, i fredagens opgør hjemme mod Værløse.
Foto: Henrik Bo

VEB's hollænder Yao Jie tabte i tre sæt til den danske førsteviolin i damesingle, Tine Baun, i fredagens opgør hjemme mod Værløse. Foto: Henrik Bo

FREDERIKSHAVN:Selv om Vendsyssel Elite Badminton med 17 point mod Værløses blot ti point bør være favoritter i aftenens kamp i Arena Nord i Badmintonligaen, er der bekymringer hos VEB's sportschef Peter R. Jensen. - Dels står Værløse ikke ret godt til os, og dels var vi bestemt ikke overbevisende i tirsdagens opgør ude mod AB Aarhus, siger VEB-sportschefen. - I den kamp var Eric Pang langt under normalt niveau, og heller ikke dameoublen med Lena Frier og Camilla Sørensen var på toppen. - Heldigvis er vi allerede næsten sikre på at slutte grundspillet mindst som nummer tre, og derfor kan vi spille nogenlunde frit, så jeg håber vores spillere vil nyde opgøret, der kan ende på hvad som helst. - Det er meget sjældent, at en ligakamp er så uforudsigelig, siger Peter R. Jensen. Inden aftenens spillerunde er VEB på tredjepladsen med fire point ned til AB Aarhus og seks point til Skovshoved, så med blot to spillerunde tilbage i grundspillet ligner det mindst en tredjeplads til vendelboerne, som slutter af ude mod Skovshoved 17. januar. Thomas Laybourn og Zvonimir Durkinjak har fået genvalg i herredouble, og de spiller aftenens første match, der også byder på et interessant opgør i damesingle mellem VEB's hollænder Yao Jie og Tine Baun. - For fir uger siden vandt Yao Jie en tilsvarende dyst, men Tine Baun vil altid være favorit i deres indbyrdes opgør og således også i aften, understreger VEB's sportschef.