Uge 33 i Hobro - et kulturelt fyrtårn

Jørgen Pontoppidan, næstformand i kulturudvalget, sagde i sin åbningstale, at Uge 33 i Hobro er på vej til at blive et kulturelt fyrtårn

Bente Lembo
Åbning af udstillingen Uge 33 med kunsthåndværk i Det Røde Pakhus på Hobro Havn. Foto: Martin Damgård
Kunsthåndværk 12. august 2018 14:02 - Opdateret 13. august 2018 08:12

HOBRO: Der var stort rykind i Det Røde Pakhus på Hobro Havn, da uge 33-udstillingen med kunsthåndværk lørdag formiddag slog dørene op.

Publikum stod tæt til modeshowet med nogle af udstillernes kreationer, som musikalsk blev bakket op af det lokale band Replay Quartet.

Næstformand i Mariagerfjord Kommunes kultur- og fritidsudvalg, Jørgen Pontoppidan (V), holdt åbningstalen og fremhævede forskellen på uge 29 og 33.

Uge 29 kaldes i Skagen Hellerup-ugen, hvor de rige og berømte indtager byen. De fører sig frem på restauranter og med fede biler og får pressens bevågenhed.

- Et tomt og lettere pinligt selvpromovernede cirkus. Så er der mere kød og substans på uge 33 her i Hobro, mente Jørgen Pontoppidan.

Han takkede alle, der har brugt tid og kræfter, så uge 33 igen i år er mulig. De frivillige er med til at skabe liv i den helt specielle bygning, som pakhuset vitterlig er.

- Det er virkelig til nytte og glæde - ja, det udvikler sig mere og mere til at være et kulturelt fyrtårn i Mariagerfjord kommune, sagde Jørgen Pontoppidan.

Udstillingen er med 36 kunsthåndværkere og kan ses frem til 19. august.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Nordjyske Plus

Henter artikler...