Uge 33 i Hobro - et kulturelt fyrtårn

Jørgen Pontoppidan, næstformand i kulturudvalget, sagde i sin åbningstale, at Uge 33 i Hobro er på vej til at blive et kulturelt fyrtårn

Bente Lembo
Åbning af udstillingen Uge 33 med kunsthåndværk i Det Røde Pakhus på Hobro Havn. Foto: Martin Damgård
Kunsthåndværk 12. august 2018 14:02 - Opdateret 13. august 2018 08:12

HOBRO: Der var stort rykind i Det Røde Pakhus på Hobro Havn, da uge 33-udstillingen med kunsthåndværk lørdag formiddag slog dørene op.

Publikum stod tæt til modeshowet med nogle af udstillernes kreationer, som musikalsk blev bakket op af det lokale band Replay Quartet.

Næstformand i Mariagerfjord Kommunes kultur- og fritidsudvalg, Jørgen Pontoppidan (V), holdt åbningstalen og fremhævede forskellen på uge 29 og 33.

Uge 29 kaldes i Skagen Hellerup-ugen, hvor de rige og berømte indtager byen. De fører sig frem på restauranter og med fede biler og får pressens bevågenhed.

- Et tomt og lettere pinligt selvpromovernede cirkus. Så er der mere kød og substans på uge 33 her i Hobro, mente Jørgen Pontoppidan.

Han takkede alle, der har brugt tid og kræfter, så uge 33 igen i år er mulig. De frivillige er med til at skabe liv i den helt specielle bygning, som pakhuset vitterlig er.

- Det er virkelig til nytte og glæde - ja, det udvikler sig mere og mere til at være et kulturelt fyrtårn i Mariagerfjord kommune, sagde Jørgen Pontoppidan.

Udstillingen er med 36 kunsthåndværkere og kan ses frem til 19. august.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...