Ugens film i Kinorevuen

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

LEGO - Batman filmen. Foto: Presse

Nye film på lærredet i Skørping

LA LA Land:

Los Angeles er kendt som byen, hvor drømme bliver til virkelighed. Mia, en ung skuespillerinde, jagter sit livs store filmrolle, men indtil den dukker op, må hun tage til takke med at servere café latte til byens store filmstjerner.

Den dedikerede pianist Sebastian drømmer om en fremtid som jazzmusiker, men er tvunget til at acceptere ligegyldige jobs som hyggepianist på små nussede barer for at tjene til dagen og vejen. Ved et tilfælde mødes de to og forelsker sig hovedkulds i hinanden, men deres kærlighed og karriereplaner sættes på en hård prøve i storbyen, som også er kendt for at knuse hjerter og bryde drømme.

Filmen har også sunget og danset sig direkte ind i hjerterne på det amerikanske publikum og nærmer sig hastigt svimlende 120 millioner US dollars i amerikansk biografomsætning. Ved årets Golden Globe Awards vandt La La Land samtlige af de syv priser, den var nomineret til, hvilket gør filmen til den mest succesfulde i Golden Globes historie. Senest har filmen også opnået intet mindre end 14 Oscarnomineringer.

Mesteren:

Simon er kongen af den danske kunstscene - excentrisk, succesfuld, velhavende med en smuk kone og en ung elskerinde. Livet er smukt, lige indtil den dag hans ukendte søn Casper dukker op og tager alt opmærksomhed. Det viser sig nemlig, at Casper er den verdensberømte graffitikunstner "The Ghost". Det provokerer og udfordrer Simon, og far-søn forholdet sættes på en alvorlig prøve. Stik mod forventning nærmer de to sig dog langsomt hinanden, men spørgsmålet er, om blodets bånd er nok? For Simon har egentlig ikke behov for at være far, og Casper vil mere med sin far end blot at lære ham at kende... Filmen er instrueret og skrevet af Charlotte Sieling, og i hovedrollerne ses Søren Malling og Jakob Oftebro.

LEGO - Batman filmen:

I samme charmerende, sjove stil, der gjorde LEGO-filmen "Et klodset eventyr" til et globalt fænomen, kommer nu den selvhævdende superskikkelse fra den første LEGO-film - LEGO Batman - som stjerne i sit helt eget biografeventyr.

Forandringens vinde blæser over Gotham, og hvis han vil redde byen fra Jokerens fjendtlige overtagelse, kan det være, at LEGO Batman bliver nødt til at droppe den der ego-helte ting, lære at samarbejde med andre og måske - meget måske - kan han lære at sænke paraderne bare en lille smule...

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.