Ugens film i Kinorevuen

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Mick Jagger gi’r den gas i Kinorevuen... næsten live! Foto: Pressefoto.

I sidste uge omtalte vi filmene Trolls og Inferno - begge film fortsætter i denne uge, og får samtidig følgeskab af Peter og Dragen, samt en helt særlig koncertfilm med Rolling Stones.

PETER OG DRAGEN

I mange år har den gamle skovhugger Martin underholdt byens lokale børn med historier om en frygtet drage, der bor dybt inde i skoven. For Martins datter Grace, der er skovbetjent, er historierne om dragen blot eventyrlige fortællinger, indtil den dag hun møder den tiårige forældreløse Peter, der hævder, at han bor ude i skoven sammen med sin bedsteven Elliot - en stor grøn drage.

Peters beskrivelser af Elliot minder bemærkelsesværdigt meget om dragen fra Martins historier. I takt med at Grace langsomt begynder at vinde Peters tillid og så småt begynder at overbevise ham om, at der er en verden uden for skoven, tager hun sit eget liv op til overvejelse, heriblandt sit forhold til Jack, der ejer den lokale tømmerfabrik. Jack vil gerne støtte Grace, i hendes ihærdige forsøg på at beskytte den omkringliggende skov, men samtidig er han tvunget til at holde gang i sin forretning, hvilket skaber en kløft imellem dem. Da Peter og Elliots idylliske liv i skoven er i fare, drager Grace ud sammen med Jacks elleveårige datter Nathalie, for at finde ud af; hvor Peter kommer fra, hvor han hører til og sandheden om dragen.

Genskabelsen af Disneys elskede familiefilm "Peter og Dragen" er instrueret af David Lowery. Filmen er med dansk tale.

HAVANA MOON - ROLLING STONES LIVE IN CUBA

Den 25. marts 2016 var en historisk dato i Cuba og historien om rockmusik. Her så over en halv million med, da Rolling Stones gav koncert i Cubas hovedstad.

Rolling Stones blev det første rockband til at spille for et stort publikum til en gratis udendørs koncert i Havana. Den historiske koncert blev filmet af instruktøren Paul DugdaleBandet, og den kan nu genopleves i Kinorevuen.

Til koncerten spillede Rolling Stones hits som: Jumpin, Jack Flash, It’s Only Rockn Roll, Paint It Black, Honky Tonk Women, Start Me Up, Brown Sugar, You Can’t Always Get What You Want og Satisfaction.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.