Færdselsforseelser

Uheld lukkede motorvej i knap tre timer

Tre personer blev kørt på sygehuset efter et større uheld på motorvej E45 ved Haverslev. Politiet har mistanke om spritkørsel. Opdateret kl. 06.01

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto Jan Pedersen

Uheldet skete omkring kl. 16.15 på motorvejen nord for Haverslev afkørslen i nordgående retning, hvor en bil, ført af en 34-årig mand fra Holstebro, brager op i en forankørende bil med trailer. Manden blev fastklemt i bilen ved uheldet og måtte klippes fri. Han blev kørt på sygehuset, og har ifølge vagtchef hos Nordjyllands Politi, Henrik Bech, fået kompliceret benbrud samt en brækket arm. I den forankørende bil sad et ægtepar fra Sindal, og de blev også kørt på sygehuset, men skulle være sluppet uden alvorlige skader, oplyser vagtchefen. Mistanke om spritkørsel Nordjyllands Politi mistænker manden i bilen, der var skyld i uheldet for spirituskørsel. - Cirka fem minutter før uheldet får vi en anmeldelse om, at manden i bilen, der er skyld i uheldet, slingrer voldsomt på motorvejen. Og fem minutter senere kører han så galt. Derfor har vi mistanke om, at han har været spirituspåvirket, siger Henrik Bech. Lange kødannelser Politiet afspærrede motorvejen ved afkørsel Haverslev efter uheldet, og motorvejen var lukket i knap tre timer, inden der var ryddet op. Det skabte naturligvis kilometer lange bilkøer.