Uheldig fløjspiller prøver lykken i Team Esbjerg

Maibritt Kviesgaard skifter inden den kommende sæson fra FC Midtjylland til Team Esbjerg på en toårig aftale.

Uheldig fløjspiller prøver lykken i Team Esbjerg

Den tidligere landsholdsspiller Maibritt Kviesgaard prøver nu lykken i en ny jysk håndboldklub. Den nuværende FC Midtjylland-fløj spiller fra og med næste sæson i Team Esbjerg og to år frem.

Den 26-årige højrefløj kom i august 2011 til FC Midtjylland fra SK Aarhus og vendte i februar tilbage til holdet efter at have været ude med en korsbåndsskade i over et år.

- Jeg vidste, at jeg skulle forlade FC Midtjylland efter denne sæson og var heldig at få en henvendelse fra en klub, som jeg godt kunne tænke mig at spille for. Team Esbjerg spiller med fart, bruger fløjene meget og har nogle gode systemer.

- Jeg kæmper for at komme tilbage på mit tidligere niveau efter skaden og kan kun opnå den sidste skarphed ved at få mere spilletid og tryghed på et nyt hold, siger Kviesgaard til klubbens hjemmeside.

Kviesgaard deltager i sit første slutspil med FC Midtjylland og ser frem til at få en større rolle på et hold, der også spiller med om placeringerne i den bedste halvdel af Dame Håndbold Ligaen.

- Det er meget glædeligt, at vi endnu en gang er i stand til at tilføre en dansk klassespiller til truppen.

- Maibritt Kviesgaard er på vej tilbage til niveauet fra før skaden, og når hun er i topform, er hun landsholdsspiller, siger Team Esbjergs sportschef, Thomas Hylle.

Team Esbjerg-træner Lars Frederiksen ser Kviesgaard som andet end en hurtig kontraløber på højre fløj.

- Før sin korsbåndsskade var hun en af Danmarks absolut bedste højrefløje, og det niveau tror jeg, vi kan få hende tilbage på, siger Lars Frederiksen.

Kviesgaard har spillet 85 landskampe siden 2006. Landsholdskarrieren blev afbrudt, da hun i december 2011 pådrog sig en korsbåndsskade under Danmarks kamp mod Argentina ved VM i Brasilien.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.