Uheldig Liverpool-keeper slipper formentlig med kort pause

Alisson Becker går glip af Liverpools kampe i de kommende uger. Jürgen Klopp afventer endelig prognose.

Premier League-klubben Liverpool må undvære klubbens førstemålmand, brasilianeren Alisson Becker, i "de kommende få uger", efter at målmanden pådrog sig en lægskade i klubbens 4-1-sejr over Norwich i fredags.

Det siger Liverpool-manager Jürgen Klopp til klubbens hjemmeside. Han indikerer, at det ikke er så slemt, som flere engelske medier har spekuleret i.

- Han har fået en lægskade, og den vil åbenlyst holde ham ude i noget tid.

- Jeg vil ikke komme med en eksakt prognose for, hvornår han er tilbage, men det bliver helt sikkert ikke på onsdag. Det kommer til at tage længere tid, i hvert fald nogle uger, og så må vi se.

- Jeg har allerede set overskrift med "seks uger" og sådan noget, men han har ikke været skadet tidligere i karrieren, så vi må vente og se, hvordan det udvikler sig. Han er helt sikkert ude i de næste få uger, siger Klopp.

26-årige Alisson Becker kom til Liverpool inden sidste sæson, og han var stærkt medvirkende til, at holdet vandt Champions League-titlen.

Imens brasilianeren sidder ude, skal den spanske målmand Adrian vogte buret for Liverpool.

Onsdag skal Liverpool møde Chelsea i den europæiske Super Cup. Opgøret mellem Champions League-vinderen og Europa League-vinderen spilles i Istanbul.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.