Klokkerholm

Uhygge i vente til byfesten

Det trækker op til en uhyggelig byfest i Klokkerholm - nabobyer er inviteret

Tenna har allerede samlet en hel del rekvisitter til Halloween. Her har hun anbragt en lille smule af dem foran sin privatbolig og sat sig imellem græskar, hekse m.m. Foto: Ole Torp

Tenna har allerede samlet en hel del rekvisitter til Halloween. Her har hun anbragt en lille smule af dem foran sin privatbolig og sat sig imellem græskar, hekse m.m. Foto: Ole Torp

KLOKKERHOLM:- Når vi holder møde, så myldrer idéerne ud af skabene. Hvis man blot fører de bedste af dem ud i livet, så bliver det helt sikkert et brag af en byfest for alle aldre - simpelthen en absolut spændende dag.

Tenna Kopp fra Festeliten beretter med entusiasme om de foreløbige planer for den store Halloween-dag lørdag 31. oktober i Klokkerholm. Der er nedsat en arrangements-komite, som udover Tenna består af Lars Skiveren, Peter Mølbjerg, Margit Chemnitz, Carsten Hannesbo og Jørgen Møller Larsen.

Komitéen har sendt indbydelser til borger- og beboerforeningerne i Ørum, Hellum, Hallund, Ravnstrup, Flauenskjold og Hjallerup og inviteret nabobyernes borgere til at komme og deltage i løjerne. På borgermødet for nylig i Klokkerholm Hallens cafeteria, hvor aftenens hovedtema var den planlagte skolestruktur, fortalte Margit Chemnitz om nogle af de indslag, som dagen vil byde på, og Tenna supplerer med de planer, som er dukket op siden.

Der bliver lavet byporte over temaet Halloween, og spejderne vil derudover pynte byen. Bibliotekets bogbus pyntet til lejligheden dukker også op, og der bliver et væld af aktiviteter og konkurrencer f.eks. i form af kåring af det bedste græskar og den flotteste kage, ansigtsmaling, gratis servering af græskarsuppe, Dunkelfolket komme, og en passende afslutning på dagen kunne være et optog gennem byen afsluttende på stadion, hvor der måske bliver fyrværkeri.

Den foreløbige tidsramme bliver fra klokken 14 til 21. Et så stort program er imidlertid ikke gratis at lave, og Brønderslev Kommunes Kulturfond og Sparekassen Vendsyssels Fond har givet tilskud.

- Det her har rumsteret hos os i længere tid, men nu er det ved at tage form. Vores opfordring til borgerne i Klokkerholm og omegnsbyerne er: Snyd ikke dig selv og din familie for denne oplevelse og begynd allerede nu at tænke på, hvad din udklædning skal være, tilføjer Tenna.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.