Uidentificeret lig fundet uden for Asaa Havn

Et lig blev i går eftermiddag bjærget op af vandet lige uden for Asaa Havn, men endnu i aftes havde politiet ingen melding om, hvorvidt der er tale om den 19-årige Thomas Hannesbo Rasmussen fra Dronninglund, som har været forsvundet siden 22. november.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

En forbipasserende opdagede liget, der lå i vandet ud for Asaa Havn. Det var tirsdag aften ikke fastslået, om det drejer sig om den forsvundne 19-årige Thomas Hannesbo Rasmussen, som har været efterlyst siden 22. no­vem­ber.FOTO: GRE­TE DAHL

En tilfældig forbipasserende opdagede ved 13.30-tiden liget, som lå på havsiden af en mole, og liget blev senere bjerget af redningsmandskab. Vagthavende hos politiet i Frederikshavn oplyste i aftes, at liget ikke var identificeret, og at det formentlig først ville ske i dag, hvor man også vil forsøge at afklare dødsårsagen. Med andre ord er det ikke givet, at der er tale om den 19-årige, som forsvandt 22. november angiveligt efter at have modtaget trusler fra det kriminelle miljø. Hans mobiltelefon blev senere fundet på havnen, og derfor er både området omkring havnen og selve havnebassinerne tidligere gennemsøgt, men altså uden held.