Uimodståeligt tilbud: David Villa forlader mesterklub

Den spanske angrebsstjerne David Villa bekræfter, at han forlader Atlético Madrid. Villa skifter til New York.

Den spanske VM-angriber David Villa forlader den nykårede mesterklub Atlético Madrid efter kun én sæson.

32-årige Villa har søndag takket Atlético-tilhængerne i en video og forklaret, at han har fået et tilbud, han ikke kan sige nej til.

- Det er et uimodståeligt projekt for mig om min familie. Det er meget, meget godt. Jeg er nødt til at sige ja, siger David Villa.

Internationale nyhedsbureauer skriver samstemmende, at tilbuddet kommer fra New York City FC, der er en nystartet klub, der i næste sæson kommer til at spille i Major League Soccer, den bedste amerikanske række.

- Jeg står over for en ny udfordring, og det er noget, jeg altid kigger efter i min karriere og mit liv. Jeg takker folk i Atlético og dem, der har forsøgt at overbevise mig om at blive, som "Cholo" (træner Diego Simeone, red.) og resten af trænerstaben, siger David Villa.

Den målfarlige angriber scorede 13 mål i 30 ligakampe i den forgangne sæson, hvor han var med til at vinde det spanske mesterskab med Atlético Madrid.

Han blev lørdag udtaget til Spaniens endelige VM-trup til slutrunden i Brasilien, hvor spanierne møder Holland, Chile og Australien i den indledende gruppe.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.