Ukendt golfspiller overstråler stjernerne med banerekord

Amerikaneren Roberto Castro fører Players Championship. Thorbjørn Olesen ligger i den tunge ende af feltet.

Ukendt golfspiller overstråler stjernerne med banerekord

En af de mere anonyme spillere på den amerikanske golfscene spillede sit livs runde på førstedagen af The Players Championship, der er blandt de mest prestigefyldte på PGA-touren.

Den 27-årige Roberto Castro brugte 63 slag på de 18 huller på TPC Sawgrass-banen i Florida. Det er ni slag under par og en tangering af banerekorden.

Kun Fred Couples i 1992 og Greg Norman to år senere har lavet en 63'er på banen.

- Tiger spiller først i eftermiddag. Så jeg er overbevist om, at tilskuerne ønsker at se noget spændende, siger Castro efter sin superrunde torsdag formiddag ifølge pgatour.com.

Og den unge amerikaner gav tilskuerne en fornem opvisning i sin første optræden i Players Championship. Blandt andet med tre birdier i træk på 16., 17. og 18. hul, der er blandt banens sværeste. Hans scorekort indeholdt også en enkelt eagle.

Tiger Woods, verdensranglistens nummer ét, gik en runde i fem slag under par og ligger på en delt fjerdeplads. Zach Johnson fra USA og Rory McIlroy fra Nordirland deler andenpladsen efter runder i 66 slag.

Thorbjørn Olesen, den eneste dansker blandt de 145 deltagere, gjorde ikke meget væsen af sig og skal spille væsentlig bedre fredag for at kvalificere sig til weekendens afsluttende 36 huller.

Olesen er nummer 86 efter en runde i 73 slag.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.