Ukrainsk kvalifikationsspiller venter Wozniacki i USA

Caroline Wozniacki er tilbage på hardcourt, og i den første kamp i Washington venter Anhelina Kalinina.

Caroline Wozniacki har ikke spillet en turneringskamp siden 4. juli, hvor hun røg ud af grand slam-turneringen Wimbledon. Foto: Tony O''brien/Reuters

Caroline Wozniacki har ikke spillet en turneringskamp siden 4. juli, hvor hun røg ud af grand slam-turneringen Wimbledon. Foto: Tony O''brien/Reuters

Det bliver den ukrainske kvalifikationsspiller Anhelina Kalinina, som bliver Caroline Wozniackis modstander i første runde af WTA-turneringen Citi Open i Washington i denne uge.

Den 21-årige ukrainer, der er nummer 143 på verdensranglisten, har ingen nævneværdige resultater på seniorplan, men tilbage i 2014 nåede hun frem til finalen i juniorudgaven af grand slam-turneringen US Open.

Kampen mellem Wozniacki og Kalinina spilles tidligst tirsdag.

Det bliver Wozniackis første turneringskamp på hardcourtunderlaget siden græssæsonen, der for danskerens vedkommende sluttede med et nederlag i Wimbledons anden runde 4. juli, da russeren Ekaterina Makarova viste sig for stærk.

Vinder topseedede Wozniacki sin første kamp i Washington, venter vinderen af opgøret mellem briten Katie Swan (nummer 179 på verdensranglisten) og kineseren Zheng Saisai (85).

Holder seedningerne gennem turneringen, skal danskeren møde amerikaneren Sloane Stephens i finalen.

Turneringen i Washington fungerer som en af flere opvarmningsturneringer til grand slam-turneringen US Open, der begynder 27. august.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.