Ulf Pilgaard sygemeldt: Afløses i Cirkusrevyen i Aalborg

Når Cirkusrevyen kommer til Aalborg i september, erstattes Ulf af Niels Olsen

Folkekære Ulf Pilgaard (tv.) er igen sygemeldt fra Cirkusrevyen. Når revyen kommer til Aalborg i næste måned, erstattes han af Niels Olsen (th.). (Foto fra AKKC)

Folkekære Ulf Pilgaard (tv.) er igen sygemeldt fra Cirkusrevyen. Når revyen kommer til Aalborg i næste måned, erstattes han af Niels Olsen (th.). (Foto fra AKKC)

AALBORG:Ulf Pilgaard er igen sygemeldt fra i Cirkusrevyen, og han afløses resten af revyens spilleperiode.

I Aalborg Kongres & Kultur Center/AKKC afløses han af Niels Olsen i spilleperioden fra 5.-9. september, mens Henrik Koefoed overtager resten af spilleperioden på Bakken.

Niels Olsen har tidligere spillet med i Cirkusrevyen syv gange og senest i 2013.

- Vi er glade for, at det er lykkedes instruktør Lisbet Dahl at skaffe så kompetent en erstatning for Ulf i Aalborg. Vi ved jo, at nordjyderne elsker Niels Olsen både fra tidligere Cirkusrevyer, men også fra Ørkenens Sønner og i andre teatersammenhænge, hvor han har gæstet Nordjylland, siger Nicolaj Holm, direktør i AKKC.

Efter to forestillinger lørdag blev han utilpas. Ifølge Cirkusrevyen er Ulf Pilgaard frisk igen, men han skal igennem nogle ekstra lægeundersøgelser.

- Det er helt vildt ærgerligt, at vi må undvære Ulf. Men i den kommende tid skal han gennem nogle lægetjek og test, og det vil vi gerne give ham fred og ro til, fortæller instruktør Lisbet Dahl.

Henrik Koefoed, der også trådte til under Ulf Pilgaards sygeperiode i juli, træder til på Dyrehavsbakken til og med den 31. august.

- Vi er utrolig glade for, at så professionelle kræfter som Henrik Koefoed og Niels Olsen, kan hjælpe os resten af sæsonen. Publikum kan derfor trygt glæde sig til nogle forrygende forestillinger ? også her i slutningen af sæsonen, fortæller Cirkusrevyens direktør, Torben "Træsko" Pedersen.

Ulf Pilgaard er som allerede annonceret på plakaten igen til Cirkusrevyen 2019. Han ser frem til sin 39. sæson i Cirkusrevyen, og hele revyholdet glæder sig til, at Ulf kommer stærkt tilbage til næste år.

77-årige Pilgaard blev sygemeldt, efter at han midt i juli følte sig træt efter en forestilling.

Til BT har Ulf Pilgaard fortalt, at han lider af et mavesår, som er under behandling. Såret er formentlig udløst af noget smertestillende medicin, som har givet bivirkninger på grund af noget blodfortyndende medicin, som Pilgaard får.

Den blodfortyndende medicin skyldes, at Pilgaard tilbage i 1995 fik en kunstig hjerteklap.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.