EMNER

Ulovlige plakater skal fjernes

Firma fik påbud om at fjerne reklamer for arrangement fra gadebilledet.

Hverken fodgængere eller cyklister, der har krydset Limfjordsbroen den seneste uge, kan være i tvivl om, at der er tilbud på mærkevaretøj i Aalborg Kongres- og Kulturcenter i Weekenden. 
Foto: Henrik Bo

Hverken fodgængere eller cyklister, der har krydset Limfjordsbroen den seneste uge, kan være i tvivl om, at der er tilbud på mærkevaretøj i Aalborg Kongres- og Kulturcenter i Weekenden. Foto: Henrik Bo

Hovedfærdselsårer som Vesterbro, Limfjordsbroen og Boulevarden var indtil onsdag spækket med plakater som reklamerede for arrangementet Trademark Fashion Outlet, som i weekenden finder sted i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. Onsdag garanterede firmaet bag arrangementet imidlertid for, at markedsføringen her til morgen og dermed flere dage, før dørene slås op til striben af mærkevaretilbud, vil være fjernet igen. Forklaringen er, at plakaterne generelt hang i strid med reglerne. Frist til midnat onsdag - En kommunikationsbrist imellem direktionen og de folk, der hængte plakaterne op, betød, at reglerne blev brudt, siger salgsleder Johan Fridolin Skak-Nielsen. Plakaterne blev hængt op sidste onsdag og allerede dagen efter reagerede politiet på den ulovlige ophængning. Via Aalborg Kommune fik firmaet besked på, at plakaterne skulle ned senest natten til mandag. Ifølge salgslederen var det logistisk umuligt, og gennem forhandlinger med kommunen lykkedes det at få fristen udskudt til midnat onsdag. Hos teknisk forvaltning siger direktør Christian Bjerg, at man fra kommunens side har optrådt med, hvad han betegner som en vis konduite i forhold til firmaet.