Ulrik Kirkely erstatter fyrede Jan Pytlick i Odense Håndbold

Ulrik Kirkely er manden, der skal forløse ambitiøse Odense Håndbold. Parterne har lavet fireårig aftale.

ODENSE:Ulrik Kirkely er den nye cheftræner i Odense Håndbold.

Klubben fyrede kort før nytår Jan Pytlick, hvorefter assistenterne Karen Brødsgaard og Kristian Danielsen overtog styringen.

En stribe nøglespillere blev i januar opsagt forud for næste sæson, samtidig med at klubben jagtede en ny cheftræner, der matchede strategi og ambitioner i den fynske klub.

Nu er han fundet i skikkelse af den erfarne Ulrik Kirkely, som Odense Håndbold har indgået en fireårig aftale med. Det meddeler klubben i en pressemeddelelse.

- Ulrik kommer med stor international erfaring og har gode håndboldfaglige og ledelsesmæssige kompetencer.

- Vi er overbeviste om, at han sammen med det nuværende trænerteam - Karen Brødsgaard og Kristian Danielsen - er den rigtige til at løfte Odense Håndbold til næste niveau, siger direktør Lars Peter Hermansen i en pressemeddelelse fra klubben.

Ulrik Kirkely har tidligere været både klub- og landstræner på både dame- og herresiden. Han har senest trænet det japanske kvindelandshold, som han har ledet siden 2017.

- Efter mere end fire år i Japan er jeg glad og stolt over at få muligheden for at blive cheftræner for Odense Håndbold i næste sæson.

- Odense Håndbolds potentiale er kæmpestort, og klubbens og mine ambitioner passer rigtig godt sammen, siger 48-årige Ulrik Kirkely, der tiltræder i Odense 1. september i år.

Ulrik Kirkely var inden landstrænerjobbet i Japan assistent i Odense for Jan Pytlick. Nu bliver han altså manden, der erstatter Pytlick.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Studenter får alligevel lov til at fejre det med studenterkørsel
Luk