Underholdende nulløsning

AaB udnyttede ikke det spillemæssige overtag

AaB'erne kunne ikke omsætte en mængde muligheder til mål, og så endte det 0-0. Foto: Michael Bygballe

AaB'erne kunne ikke omsætte en mængde muligheder til mål, og så endte det 0-0. Foto: Michael Bygballe

AALBORG:Nogle gange er det på forhånd næsten åbenlyst, at der ikke vil komme mål i en fodboldkamp. Sådsn avr det absolut ikke lørdag, hvor to mandskaber, der begge har indledt ”foråret” med offensiv fodbold.

Men ind ville bolden ikke, og AaB kunne være mindst tilfredse med pointdelingen, der betyder, at holdet igen sætter point til i medaljestriden. Samtidig fik publikum ikke det varmende mål på en utroligt kold dag på NORDJYSKE Arena. 0-0 efter 90 minutter.

Nordjyderne kom flyvende ud til kampen og havde tre gode muligheder i de første fem minutter, men Lukas Hradecky indledte det, der skulle blive en god dag i kassen for ham.

Som halvlegen skred frem kom gæsterne bedre med i kampen, og to fejl af den unge Kasper Pedersen gav store muligheder til EfB. Først helkiksede Jesper Lange et fint indlæg fra Martin Braithwaite, og dernæst satte den giftige angriber et langskud poå overliggeren.

AaB sluttede dog halvlegen bedst, og Søren Frederiksen var millimeter fra at score sit første tællende mål i AaB-trøjen, da hans skud efter en god aflægning fra Nicklas Helenius blev rettet lige forbi stolpen.

AaB sad på det meste af anden halvleg, selvom Esbjerg fik bolden i nettet ved Jesper Lange, men målet blev korrekt underkendt for offside.

AaB kom ikke frem til helt så store chancer i åbent spil, men havde to gode forsøg fra Kasper Kusk og Nicklas Helenius på frispark fra kanten af feltet, og så måtte Hradecky op med en mirakelredning på et hovedstød fra Kenneth Emil Petersne efter et hjørnespark.

Til sidst fusede kmapen lidt ud, da begge hold tilsyneladende stille sig tilfredse med det ene point.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.