Underskrifter mod åbning af gade

40 af 55 beboer er imod at Prinsensgade åbnes

Der er planer om at, Dronningsgade skal fortsætte ud i Prinsensgade.hvis det sker, frygter beboerne i Prinsensgade, at de mister deres forhaverFoto Bente Poder <i>Bente Poder</i>

Der er planer om at, Dronningsgade skal fortsætte ud i Prinsensgade.hvis det sker, frygter beboerne i Prinsensgade, at de mister deres forhaverFoto Bente Poder Bente Poder

HJØRRING:En gruppe borgere fra Prinsensgade i Hjørring mødte onsdag aften op til byrådsmødet på Hjørring Gl. Rådhus med en række underskrifter mod første punkt på byrådets dagsorden.

40 ud af 55 beboere i gaden har skrevet under.

Dagordenens første punkt omhandler en række trafikomlægninger ved rutebilstationen, som måske betyder, at den lukkede gade Prinsensgade åbnes for trafik, hvilket medfører en eksplosiv stigning i trafikmængden. Pr. døgn forventes den at stige til 5000 - 6000 biler i den før så stille gade.

Viceborgmester Knud Størup (UP), som var leder af byrådsmødet, beroligede med, at der intet sker i Prinsensgade uden en forudgående høring og undersøgelse. Han forsikrede desuden de fremmødte om, at ingen beslutning er truffet i sagen på nuværende tidspunkt.

- Det opfatter beboerne i Prinsensgade som en positiv tilbagemelding fra byrådet, siger Lars Nielsen, talsmand for ejerforeningen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.