Undertippede Aalborg vil forsøge det umulige mod KIF

Aalborgs håndboldhold tabte første semifinale mod KIF Kolding med seks mål hjemme. Går efter sejren alligevel.

Aalborgs håndboldspillere er voldsomt undertippede inden lørdagens returkamp i semifinalen i mændenes håndboldliga.

Men trods nederlag på 21-27 til KIF Kolding København i den første kamp hjemme i Aalborg, vil nordjyderne alligevel forsøge sig.

Det siger cheftræner Jesper Jensen til klubbens hjemmeside.

-Vi kender betingelserne og ved, at det bliver svært. Det bliver vigtigt for os at komme godt fra start i kampen og komme foran. Så kan alt ske, og vi går benhårdt efter den chance, der er, siger Jesper Jensen.

- De to hold har ikke noget at overraske hinanden med, for vi kender hinandens styrker og svagheder både som hold og som enkelte spillere. Det er derfor dagsformen, der bliver afgørende, fortsætter træneren.

Selv om KIF Kolding København hjemme i Kolding eller på den anden hjemmebane i Brøndby har haft storhold som FC Barcelona, Flensburg-Handewitt og Wisla Plock som modstandere, har holdet ikke tabt en eneste hjemmekamp i denne sæson.

Den statistik vil cheftræner Aron Kristjansson ikke have ødelagt i semifinalen.

- For os handler det om at vinde lørdagens kamp – ikke at spille på noget med at begrænse et nederlag eller noget i den stil. Vi er ubesejrede på hjemmebane i denne sæson, og det skal vi også være efter lørdagens semifinale, siger han.

De to hold har haft 14 dage siden første semifinale til at forberede sig. Noget af den tid har islændingen formentlig brugt på at tænke over, hvordan hans modpart Jesper Jensen vil overraske ham.

- Vi er naturligvis forberedt på, at Aalborg kommer med nogle nye taktiske initiativer for at sætte en kæp i hjulet på os.

Koldingenserne og Aalborg møder hinanden i returkampen lørdag.

Søndag mødes Bjerringbro-Silkeborg og Skjern Håndbold i den anden semifinale. Her vandt Skjern det første opgør med 31-25 på hjemmebane.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.