Undertippede England overrasker positivt

Englænderne er glade for, at de har taget fusen på dem, der ikke troede på dem inden EM-turneringen.

Undertippede England overrasker positivt

Det engelske fodboldlandshold har for vane at overraske negativt ved slutrunder, men indtil videre har holdet leveret varen ved EM i Polen og Ukraine.

1-0-sejren over Ukraine onsdag aften sikrede endda holdet sejren i gruppe D, og englænderne er fortsat ubesejret i turneringen.

Det glæder landstræner Roy Hodgson, der er tilfreds med indsatsen indtil videre.

- Jeg synes, at vi har spillet godt fra turneringens start.

- Der var ikke mange, der på forhånd ville have troet, at vi ville vinde gruppen. Mange troede ikke engang, at vi ville gå videre fra gruppen, siger han ifølge EM-turneringens hjemmeside.

Også anfører Steven Gerrard, der med tre målgivende afleveringer har været blandt sit holds bedste, er glad for at have taget fusen på skeptikerne.

- Vi havnede i en vanskelig gruppe, som vi prøvede at vinde. Ingen troede på os i begyndelsen, men vi samlede momentum hen ad vejen.

- Det var ikke nogen fantastisk præstation mod Ukraine, men vi arbejdede hårdt og fik det resultat, vi kom efter, siger Liverpool-spilleren.

For Wayne Rooneys vedkommende var der tale om EM-debut mod ukrainerne. United-angriberen havde to spilledages karantæne med fra kvalifikationsturneringen og har derfor siddet udenfor mod Frankrig og Sverige.

Men han har tilsyneladende ikke glemt, hvordan man laver mål, for han stod helt rigtigt placeret, da den ukrainske målmand lod en nem bold passere.

- Det er dejligt, for jeg har ikke scoret ved en slutrunde i lang tid.

- Hele holdet var fantastisk, og vi forsvarede os rigtigt godt foran et vanskeligt publikum, så vi fortjente at vinde, siger Rooney.

England møder i kvartfinalen Italien, der blev nummer to i gruppe C.

/ritzau/