Lokalpolitik

Undskyld, hvad er demokrati i Skagen?

Mange skagboer ønsker kulturhus i den nedlagte kappelborgskolen - men det borgerlige flertal i Skagen Byråd vil noget andet - kulturhus på marken.

Mange skagboer ønsker kulturhus i den nedlagte kappelborgskolen - men det borgerlige flertal i Skagen Byråd vil noget andet - kulturhus på marken.

LOKALSAMFUND:Undskyld - men hvad er demokrati - som det ser ud for Skagensborgere så er det når et byråd, som for længst er stemt ud af borgerne, og kun sidder på overtid på grund af af en kommunalreform, bestemt af landets regering. Udskydelsen skyldes, at der skal være tid til at få ordentlig styr på omrokeringerne i de nye kommuner, og det har intet med borgernes ønsker at gøre. I er valgt ud, men sidder der bare ” lovmæssigt bestemt” og så vil i trods det overhøre byens borger den nye kommunalbestyrelse, og diverse kulturforeningers ønske om at bevare Kappelborgskolen som en del af byens kulturliv. Er det virkelig det, I kalder demokrati Kappelborgskolen er en oplagt bygning med en fantastisk beliggenhed, og som er et stykke kultur i sig selv. Det ville være et smukt træk, at sætte det til afstemning, da der er så mange protester mod at bygge et nyt kulturhus på skolemarken. Et kulturhus som slet ikke passer ind arkitektonisk eller på anden måde i by billedet . Ved en afstemning ville man finde ud af om i trods alt vil have befolkningens opbakning til at lave et sneglehus, eller om flertallet ønsker at bevare den smukke gl.. skole som kulturhus. Se det ville være demokrati, som de fleste forstår det. Men tør i?, os der ønsker kappelborgskolen, tør godt tage den afstemning, Uanset hvad, så må vi alle selvfølgelig acceptere udfaldet, og så kan der bliv ro. Lad os selv være med til at bestemme sådan en vigtig beslutning, når i blandt de lokale ikke længer har opbakning. (det fortalte det sidste valg tydeligt) . Venstre i Skagen troede vi engang, vi vidste, hvor vi havde.